Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@21:44:02 GMT

آیفون ۱۳؛ شبیه آیفون ۱۲ با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۶۶۳۷

آیفون ۱۳؛ شبیه آیفون ۱۲ با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز

تصاویر رندر فاش شده از یک تولیدی محافظ صفحه نمایش نشان می‌دهد که اندازه ناچ آیفون ۱۳ از مدل‌های قبلی آیفون کوچک‌تر خواهد بود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پیش از این شایعات زیادی منتشر شده است که نشان می‌دهد ناچ آیفون ۱۳ کوچک‌تر شده است. اخیراً نیز تصاویری از این آیفون در توئیتر منتشر شده که این موضوع را تأیید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصاویر توسط شرکتی ارائه شده که در حال تولید صفحه نمایش برای آیفون بعدی اپل است.

هنوز مشخص نیست که تصاویر رندر منتشر شده به ظاهر آیفون ۱۳ اشاره دارد یا خیر. با این وجود به نظر می‌رسد که آیفون ۱۳ از نظر ظاهر شباهت بسیاری به آیفون ۱۲ دارد. با توجه به شایعات، اندازه ناچ آیفون ۱۳ یک سوم آیفون‌های قبلی است، شرکت اپل بلندگو را به فریم فلزی گوشی نزدیک‌تر کرده است. بنابراین ناچ این گوشی کوچک‌تر شده و صفحه نمایش آن فضای بیشتری را به خود اختصاص داده است.

علاوه بر این انتظار می‌رود آیفون ۱۳ به صفحه نمایشی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز باشد و حسگر اثر انگشت آن نیز زیر صفحه نمایش قرار بگیرد. به احتمال زیاد گوشی بعدی اپل به دوربین‌های بهتری مجهز خواهد شد و از تراشه A۱۵ Bionic استفاده می‌کند. با توجه به بعضی از شایعات، شرکت اپل قصد دارد ناچ را از روی صفحه نمایش آیفون ۱۴ به صورت کامل حذف کند.

کد خبر 487826

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های تکنولوژی تکنولوژی علم و فناوری اپل آیفون آیفون ۱۳ آیفون ۱۳ اپل گوشی آيفون 13 گوشی هوشمند گوشی موبایل معرفی گوشی جدید آیفون ۱۴ سری آیفون 13 همه چیز درباره آیفون 13 عکس آیفون 13 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صفحه نمایش آیفون ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • خشم پوچتینو: شایعه اخراجم احمقانه است!
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • پنج هفته دوم اوسمار شبیه پنج هفته ابتدایی یحیی
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • آخرین خبرها درباره توافق احتمالی تیم ملی ایران با افشین قطبی
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!